Innováció-menedzsment

Fiatal (öt évnél nem régebben alapított) osztrák és magyar cégek innovációs teljesítményének felmérésére kerül sor első lépésben. Az eredmények alapján cégre szabott innováció-menedzsment tanácsadásban részesülhetnek a résztvevő vállalkozások azzal a céllal, hogy innovációs potenciáljuk hasznosításával megerősödjenek.

Fiatal (öt évnél nem régebben alapított) osztrák és magyar cégek innovációs teljesítményének felmérésére kerül sor első lépésben. Az eredmények alapján cégre szabott innováció-menedzsment tanácsadásban részesülhetnek a résztvevő vállalkozások azzal a céllal, hogy innovációs potenciáljuk hasznosításával megerősödjenek. Célzott akciótervet alakítunk ki számukra célzott, a vállalkozás számára ajánlható kutatási K+F infrastruktúra, K+F együttműködési lehetőségek bemutatásával.

A felmérések eredményéből összefoglaló tanulmány is készül a gazdaságfejlesztéssel foglalkozó szervek, stakeholderek és vállalkozások számára.

Innováció-menedzsment témakörben több workshop, szakmai rendezvény megszervezésére is sor kerül, hogy a vállalkozások minél szélesebb körben megismerhessék a jó gyakorlatokat.

https://startup-pannonia.eu/innovacio-menedzsment