Ötletből Startup-ot! Startup Campus x SZE

Ötletből Startup-ot! Startup Campus x SZE

Idén először indul a Startup Campus x SZE powered by Hiventures program, melyre bármely innovatív ötlettel/projekttel rendelkező SZE-s felsőoktatási intézmény hallgatói csapatai jelentkezhetnek!

 

Az öt alkalmas képzés során a vállalkozás indításához szükséges elméleti alapokkal, eszközökkel, fogalmakkal ismerkednek meg a résztvevők, amelyeket mentorok által irányított munka keretében gyakorolnak és készségszintre fejlesztenek.  A képzéseken az elméleti munkán kívül csapatmunka és vállalati szakemberek bevonásával, ipari validáció segíti a résztvevőket az új ismeretek gyakorlati alkalmazásában. A mentorprogram végére egy üzleti modellel, szándéknyilatkozat mintával, pénzügyi tervvel, rövid üzleti tervvel, illetve pitch deck-kel rendelkeznek, amit a Demo Day során vállalati partnerek és befektetők előtt mutatnak be. A programba került projektek esélyt kapnak a Hiventures 15 millió forintos befektetési ajánlatára.

 

Feltételek: minimum 2 főből álló, innovatív ötlettel/prototípussal rendelkező csapat a csapatból legalább egy fő aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkezik az SZE-n.

 

Jelentkezési határidő: 2019. szeptember 22.

https://startup-pannonia.eu/otletbol-startup-ot-startup-campus-x-sze